Site oficial al fundatiei Armonita

IMPOTENTA, ERECTILITATEA, ANORGASMIA, INFERTILITATEA si COLOANA

IMPOTENTA DE LA “NERVI” 

"Vreau, dar nu pot"- in zilele noastre aceasta fraza   caracterizeaza deseori nu numai potenta financiara,ci si problemele sferei intime.Disfunctiile uro-genitale neurogene sunt o “lovitura sub centura”, dar nu si un verdict!

Una dintre principalele cauze ale impotentei neurogene, disfunctiilor erectile, infertilitatii feminine si masculine, anorgasmiei se regaseste la nivelul coloanei vertebrale. Disfunctiile coloanei impiedica alimntarea sanguina corespunzatoare a creierului, vertebrelor si muschilor, generand afectiuni ale organelor si sistemelor: cardio-vascular, nervos, digestiv, uro-genital, s.a.  Discurile intervertebrale, care nu au propriile vase sanguine, sufera de deficituul apei, microelementelor, aminoacizilor vitaminelor, necesare pentru buna lor functionare, astfel procesele degenerative “evoueaza”, ducand la scaderea capacitatii de amortizare a discurilor si aparitia durerilor de spate.

Spondiloza servicala, toracala, lombara poate avea complicatii foarte serioase, ducand la protruzie, apoi la hernia discului intervertebral.

IN CE CONSTA PERICOLUL SPONDILOZEI  si CUM SA O ELIMINI?

Lezarea vertebrelor si hernia de disc genereaza modificari la nivelul maduvei osoase, blocheaza impulsurile nervoase si ingreuneaza circulatia periferica, inclusiv in zona bazinului. Procesele patologice de la nivelul coloanei lombare duc la presarea terminatiilor nervoase si afecteaza conductivitatea nervoasa, afectand activitatea sistemului uro-genital.

Impotenta, anorgasmia, frigiditatea pot fi generate si de spondiloza lombara, si de cea cervicala, insa mecanismele evolutiei patologilor difera. Spondiloza cervicala blocheaza circulatia catre creier, provocand reducerea productiei unor hormoni sexuali si scaderea tonusului vital al vaselor sanguine. Ca rezultat se manifesta problemele asociate legate de scaderea libido-ului, ejacularea precoce.  Spondiloza lombara "deconecteaza" regiunea bazinului, unde sunt localizate organele reproductive. Atunci cand impulsurile nervoase nu ajung la organelle genitale, bolile nu intarzie sa apara.  

Pe fundalul dereglarilor coloanei, factorul psihologic  “ajuta” si mai mult la dezvoltarea afectiunilor. Disfunctiile uro-genitale neurogene – sunt o “lovitura sub centura”, dar nu si un verdict!

 
Pagina oficiala FACEBOOK https://www.facebook.com/ARMONITA.Body.Mind.Spirit  
CONTACT  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
   

 

    

​(Click pt deschidere linkuri)​

 

Smart Gallery by posicionamiento en google