Site oficial al fundatiei Armonita

COLOANA - COPII

 

Este foarte IMPORTANT​ ​ca ​dereglarile coloanei sa fie identificat​e la copii in stadiul initial, pentru a lua masurile corespunzatoare de reabilitare si​ a fac​e corectiile necesare in perioada de crestere

La varsta adulta, cand scheletul s-a oprit din crestere, lucram pe ameliorarea la maximum, oprirea evolutiei, eliminarea durerilor si a consecintelor negative asupra organelor si sitemelor.

Primele simptome ale scoliozei apar in perioadele de crestere exploziva 5–7 si 10–14 ani.
Dupa varsta de 14-15 ani scolioza poate trece in forma maligna, progresand accelerat. In cazul in care aceasta progreseaza, 
pot aparea dereglari in zona bazinului, deformatii osoase, care pe viitor​, la varsta adulta,​ ​pot afecta fertilitatea si abilitatea de a tine sarcina​.​

​Evalueaza​ postura ​copilului tau, in cazul in care vei observa dereglari, incepe sa le corectezi ! 

 Cu cat mai devreme se aplica metode de ​aliniere a posturii, cu atat mai ​sigur vei preveni aparitia afectiunilor derivate ale coloanei, dereglarea organelor si sistemelor​, vei intari sanatatea​ fizica​ , amplifica​ acuitatea mentala si vei creste capacitatea de concentrare si memorare a copilului tau.

Corpul uman reprezinta un mecanism complex format din elemente interdependente – dereglarea oricarui element duce la functionarea deficitara a intregului sistem.

CINE TINE CURSUL?

ARMONITA - Presedintele si Fondatorul Fundatiei ARMONITA, Editurii ARMONITA si Centrului Holistic ARMONITA, Membru autorizat al Ligii Mondiale a Cosmo-Umanistilor (WKLN), Membru al Academiei Internationale de Stiinte in domeniul Ecologiei si protectiei vietii (IAELPS) si este recunoscuta ca profesor autorizat international de Universal TAO Center din Thailanda, HRD Academy, Italia; Academy of Cosmohumanism din Ukraina; Omega Healing USA, terapeut holistic, explorator PRACTIC al rezervelor interne ale organismului uman: intuneric absolut timp de 21 zile x 3 ori in cel mai mare laborator pentru Alchimie Interna din lume, post qigong (fara apa si mancare) timp de 21 zile x 3 ori, expeditie in conditii de extremitate maxima in desertul Sinai, Egypt (50 km/zi x 5 zile), condusa de catre Regele deserturilor, Max Calderan.

 

CUM POTI BENEFICIA DE OFERTA?

1. LIKE pagina www.facebook.com/ARMONITA.Body.Mind.Spirit 
2. "PARTICIP" si SHARE PUBLIC la eveniment
3. Trimite email cu confirmarea pct 1-2 si intentia de participare la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
4. Vei primi formularul de inscriere si vom interactiona pe grupul pe whatsapp si/sau pe email. 
5. Vei achita contravaloarea si primi confirmarea rezervarii locului.

Smart Gallery by posicionamiento en google