Site oficial al fundatiei Armonita

ARMONITA-FIT

 (for ENGLISH, please click here)

ARMONITA-FIT reprezinta un program creat de Armonita, unic prin complexitatea sa. Acesta lucreaza la radacina, starpind cauzele aparitiei afectiunilor - metabolism lenes, celulita, obezitate, circulatie deficitara, dureri lombare/cervicale. Efectul terapeutic se obtine datorita fuzionarii armonioase a tehnicilor occidentale cu cele orientale. Rezultatele sunt profunde, de durata, fara diete drastice si pastille magice, fara efecte secundare asupra sanatatii !!!

CE CONTINE?

exercitii de aerobic+taebo+qigong+taoyin, tehnici pentru coloana, detoxifiere si energizare a organelor, eliberare a meridianelor, de respiratie, auto-masaj, eliberare emotionala, calmarea mintii, echilibrarea emisferelor cerebrale, incarcarea creierului cu energie, purificare psiho-energo-informationala.

Programul reprezinta un antrenament complet al tuturor grupelor musculare in combinatie cu tehnici si exercitii speciale din medicina traditionala chineza pentru deblocarea meridianelor, restabilirea si dinamizarea fluxului energetic si a celui sanguin din corp. Induce o stare de bine si buna dispozitie, instaland echilibrul pe planurile fizic, emotional, mental si spiritual.

 • EFECTE ESTETICE:
 • ·   iti vei reliefa si tonifia musculature intregului corp si deschide toate articulatiile;
 • ·   vei elimina excesul de greutate, vei arde stratul adipos - poti arde peste 800 calorii/ora;
 • ·   cea mai rapida metoda de eliminare a celulitei;
 • ·   rezultate prompte, vizibile, de durata, fara efecte secundare asupra sanatatii.
 •  
 •  EFECTE TERAPEUTICE:
 •  
 • ·   iti vei debloca/detensiona coloana;
 • ·   iti vei alinia postura corporala;
 • ·   se vor elimina/diminua durerile la nivelul coloanei (spondiloze, discopatii)
 • ·   se vor regla metabolismul, sistemele cardio-vascular si respirator;
 • ·   vei dobandi o stare de sanatate fizica si emotionala excelenta.
 • ·   iti vei dezvolta flexibilitatea si supletea, dar in acelasi timp, puterea si rezistenta.
 • ·   creeaza buna dispozitie si ofera o incarcatura emotionala pozitiva.
 • ·   iti va amplifica increderea in sine;
 • ·   vei face fata stresului zilnic, vei obosi mai putin si te vei restabili mai rapid.
 •  

Abordeaza sanatatea holistic, regleaza si regenereaza organismul la nivel profund, pe toate planurile, fara efecte secundare!  Starpirea radacinilor aparitiei dereglarilor in organism este esentiala pentru pentru sanatate, longevitate activa si prevenirea instalarii afectiunilor.Aspectul dizgratios al grasimii si "cojii de portocala" denota dezechilibre in functionarea sistemelor endocrin si circulator ale organismului !!!

Greutatea in exces nu este partea cea mai greu de lucrat. Regimurile au efecte spectaculoase asupra greutatii, dar nu ataca si grasimile din profunzime. Astfel, imediat ce va lasati de regim, kilogramele foarte rapid pierdute sunt primele care se depun din nou!

PROFESOR: http://www.armonita.ro/fondator

PARTICIPAREAexclusiv pe baza de programare, in limita locurilor disponibile. In acest scop, va rugam sa ne contactati   click  

Veti primi detaliile necesare (modalitate plata, echipament necesar, locatie exacta) si  confirmarea programarii. 

LOCATIE :Bucuresti, la 5 min distanta de metrou M.Bravu

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
AEROBIC - reprezinta un complex de exercitii care dezvolta toate grupele musculare, flexibilitatea, supletea, spontanietatea si naturaletea miscarilor. Este o metoda eficienta pentru combaterea stresului, eliminarea excesului de greutate si celulitei.

TAE-BO -€“ reprezinta o forma de antrenament aerob, executat in ritm alert si in forta, contine elemente de kick-boxing (lovituri cu bratele si picioarele), Tae Kwon Do, dans. Se foloseste ca metoda de intarire a fortei fizice.

QI GONG -€“ arta cultivarii energiei, contine tehnici si exercitii pentru eliberarea meridianelor si restabilirea, intensificarea si dinamizarea fluxului energetic din corp. Restabileste circulatia catre organe si sisteme, regleaza respiratia naturala, activeaza metabolismul, intareste sistemul imunitar. Iti vei simti coloana aliniata, detensionata si corpul vibrand cu energie. Metoda de intarire a fortei interne.

TAO YIN- reprezinta un set de exercitii de revitalizare si reintinerire. Dezvolta flexibilitatea, puterea, rezistenta si supletea. Aceste exercitii fauresc o armonie intre corp, minte si spirit. Exercitiile pentru alinierea structurii corporale iti vor indrepta coloana si-ti vor revigora corpul prin deschiderea si dinamizarea fluxului energetic. Vei obtine o putere interna superioara.
 
Smart Gallery by posicionamiento en google