Site oficial al fundatiei Armonita

FONDATOR

FOR ENGLISH, CLICK HERE

  • ARMONITA este Presedintele si Fondatorul Fundatiei ARMONITA, Editurii ARMONITA si Centrului Holistic ARMONITA, Membru autorizat al Ligii Mondiale a Cosmo-Umanistilor (WKLN), Membru Corespondent al Academiei Internationale de Stiinte in domeniul Ecologiei si protectiei vietii (IAELPS) , director al Galeriei de Arta ARMONITA.
  • Autorizari internationale: "Teacher degree", Centrul Universal Tao din Thailanda; HRD Academy, Italia; "Psychoanalyst in psychoinformatiology", "Cosmoenioufologist", "Psychoinformatiologist predictor" degree", Academy of Cosmohumanism din Ukraina; "Omega Coach", Germania; "Life Coach", "Neuro-Linguistic Programming", "Hypnotic Practitioner", Olanda; maestru Qi Gong, Tao Yin, Chi Nei Tsang, terapeut holistic, explorator PRACTIC al rezervelor interne ale organismului uman: intuneric absolut timp de 21 zile x 3 ori, post qigong (fara apa si mancare) timp de 21 zile x 3 ori, expeditie in conditii de extremitate maxima in desertul Sinai, Egypt (50 km/zi x 5 zile). 

ARMONITA este recunoscuta ca Profesor autorizat international:  Click aici pt "Universal Tao Instructors"

Este preocupata de atingerea perfectiunii si echilibrului inca de la o varsta frageda. Ajungand la o intelegere subtila si concreta asupra modului de organizare a vietii pe planurile fizic, mental si spiritual, ea a simtit nevoia de a se descoperi pe sine.

Inca din copilarie a inceput practicarea sporturilor, nu atat pentru a obtine performante, cat pentru o dezvoltare armonioasa, ca o conditie imperativa a echilibrului. Prin sporturile pe care le-a practicat ea a urmarit scopul de a completa ideea ca perfectiunea nu se atinge doar intr-un moment de performanta, ci se cultiva neincetat. A dobandit astfel un organism minte/corp/spirit cu adevarat sanatos, armonios si viguros:"Mens sana in corpore sano". 

In urma performantelor obtinute, Aurelia a fost atestata ca Instructor Sportiv al Federatiei Romane "Sportul pentru toti". 

-  absolvent ASE, orientata catre cercetarea stiintifica, a obtinut titlul de Doctor in Economie. Nevoia de comunicare care sa depaseasca barierele limbii materne a determinat-o sa invete alte patru limbi, straine. Preocuparile intelectuale si spirituale nu au impiedicat-o sa se consacre pentru un timp lumii afacerilor, consolidandu-si, astfel, o cariera prospera. 

Pentru a-si hrani si inobila Sufletul ea a cautat permanent o Cale spirituala prin care sa se poata autocunoaste mai bine si sa se apropie de Dumnezeu. A studiat si a cultivat mai multe Cai spirituale autentice, cum ar fi: religia crestina-ortodoxa, Hatha Yoga, Qi Gong budist si taoist, Tehnica Radianta, practicile Alchimiei Interne Taoiste, Tehnicile de dezvoltare personala. De-a lungul timpului, ea a primit initierea in tainele spirituale de la cei mai mari Maestri autentici: chinezi - Song Yong, Lin Kai Ting, Effie Chow; Koreana - Chong Mi, Filipinez Choa Kok Sui; Thailandezi - Pichest Boontamme, Mantak Chia; American - Roy Martina, Italieni - Roberto Re, Max Calderan; Rus - Albert Ignatenko. 

In anul 2002  ARMONITA a fost primul si singurul reprezentant din Romania la primul experiment stiintific si parapsihologic de meditatie intr-o camera cu intuneric absolut, special amenajata ca cel mai mare laborator pentru Alchimie Interna din lume. Timp de trei saptamani, alaturi de alti participanti din intreaga lume, a trait experiente spirituale unice in camera obscura, aspirand sa patrunda cat mai adanc in tainele lui Tao. 

In 2011 a fost singurul reprezentant din Romania in expeditia condusa de catre Exploratorul deserturilor, Max Calderan

Traind o viata palpitanta, din care n-au lipsit evenimente unice ca: urcarea pe Everest la 3800 m, momente de rugaciune in manastirile budiste, apropierea spirituala de Piramidele Egiptene si de muzeele italiene, care adapostesc nemuritori ai artei, a gasit Calea unei Armonii care sa unifice toate elementele lumii materiale si spirituale intr-un Tot Esential.    CONTACT direct: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau click

  

CERTIFICARI:

   

Smart Gallery by posicionamiento en google