Site oficial al fundatiei Armonita

Spune adio problemelor lombare!

Te deranjează durerile lombare? 

Sterilitate impotenţă, ejaculare precoce, chisturi, mioame, fibroame ?
Balonari, disfuncÅ£ii ale intestinului gros, ficatului sau splinei?   Probleme cu articulaÅ£iile coxo-femurale (şoldurilor)?


Spune adio problemelor lombareŞtiai că mobilitatea zonei lombare a coloanei vertebrale determină dezvoltarea  spontanietăţii şi naturaleÅ£ii miscărilor, necesare în viaÅ£a de zi cu zi, având un efect benefic asupra sănătăţii intregului organism? Coloana vertebrală reflectă starea organelor şi sistemelor organismului nostru. De aceea, este foarte important să menÅ£inem sănătoasă această tulpină bioenergetică a corpului. Orice schimbare patologică din corp se reflectă asupra coloanei vertebrale si invers. Aceasta explica corelaÅ£ia dintre flexibilitatea coloanei vertebrale şi sănătatea noastră. 
 

Stiai problemele sexuale sunt direct corelate cu energia rinichilor si sanatatea zonei lombare a coloanei ?

 25 septembrie, AFLA SECRETUL PUTERII INTERIOARE, doar cu ARMONITA!

Am creat un sistem complex de restabilire pe cale naturala a organismului, denumit  â€žARHITECTURA SPIRITUALA A TEMPLULUI”, care se bazeaza pe:

 • experienta de 7 mii de ani de evolutiei a medicinii traditionale chineze
 • exerciÅ£ii specifice pentru coloana, care provin din diverse surse de inspiraÅ£ie şi se executa intr-o ordine specifică
 • tehnici de eliminare a blocajelor energetice, emotionale
 • meditatii, meloterapie, cromoterapie
 • traditiile spirituale crestin-ortodoxe
 • cele mai moderne cercetari mondiale din domeniul terapiilor energo-informationale.


Abordarea vindecarii se bazeaza pe principiul  ca toate problemele omului incep la nivel informational. In timp, „ deseurile” informationale se manifesta la nivelul corpului fizic prin boli, dezechilibre, nereusite pe plan personal si social, s.a.m.d.  

DE CE SA PARTICIPATI?
Deoarece s-au constatat efecte benefice:

 • asupra tuturor organelor, glandelor sistemelor, muschilor, tendoanelor si articulatiilor;
 • regenereaza cartilajele si previne decalcifierea sistemului osos;
 • decompreseaza discurile intervertebrale, dezvolta mobilitatea fiecarei vertebre, lungeste, echilibreaza, intareste muschii vertebrali, restabilind circulatia sanguina a intregului corp;
 • restabileste respiratia naturala;
 • echilibreaza mintea si emotiile;
 • trezeste fortele interioare ale organismului, mobilizandu-l in procesul auto-vindecarii. 

 


PROFESOR : Armonita http://armonita.ro/fondator
TARIF PROMOTIONAL : 60 lei/sedinta din 25 septembrie
RELATARI ALE PARTICIPANTILOR http://armonita.ro/relatarile-participanetilo-testimoniale
PROGRAMARI : click

Vă oferim un exerciţiu pentru detensionarea şi deblocarea zonei lombare a coloanei vertebrale, usor de realizat si extrem de eficient.

Talia Dragonului
Mişcarea se realizează prin rotirea părÅ£ii inferioare a coloanei, de la centrul energetic Zhong Shu, situat opus plexului solar, în jos. Restul trunchiului rămâne nemişcat şi doar urmează această rotaÅ£ie. Şoldurile indică direcÅ£ia de rotaÅ£ie. Cu cât veÅ£i reuşi să vă relaxaÅ£i mai mult, cu atât mai uşor veÅ£i izola cavitatea toracală de mişcarea şoldurilor si a zonei lombare. 
Această mişcare creează o comprimare şi o relaxare a zonei abdominale, care trebuie să fie menÅ£inută foarte destinsă. În timpul executării rotaÅ£iei atenÅ£ia se focalizează asupra mişcării segmentului Zhong Shu, localizat în jurul zonei plexului solar– în faţă şi în zona amplasării rinichilor– în spate. ÃŽn acest fel, se masează profund organele interne din zona abdominală, se elimină contracÅ£iile colonului sigmoid şi ale întregului intestin gros, se dezvoltă mobilitatea zonei lombare şi a articulatiilor coxo-femurale. 

Smart Gallery by posicionamiento en google