Site oficial al fundatiei Armonita

PSY-IT

FOR ENGLISH, CLICK HERE 

SECRETUL PUTERII INTERNE !

PE CE PRINCIPII SE BAZEAZA? Abordarea vindecarii se bazeaza pe principiul  ca toate problemele omului incep la nivel informational. In timp, €ždeseurile€ informationale se manifesta la nivelul corpului fizic prin boli, dezechilibre, nereusite pe plan personal si social, s.a.m.d.  Informatia este cea care pune in miscare energia si materia.

 • CE REPREZINTA?  Este un sistem complex de restabilire pe cale naturala a organismului, creat de Armonita, care se bazeaza pe:
 • -  experienta de 7 mii de ani de evolutiei a medicinii traditionale chineze,
 • -  traditiile spirituale crestin-ortodoxe,
 • - tehnici de manipulari asupra corpului fizic si de eliminare a blocajelor energetice, emotionale,
 • -   meditatii, meloterapie, cromoterapie,
 • -  cele mai moderne cercetari mondiale din domeniul terapiilor psiho-energo-informationale.

CUM? Pornim de la evaluarea problemelor la nivel fiziologic si identificam cauzele la nivel informational, stanpind radacinile aparitiei bolilor si restabilind armonita minte/corp/spirit. Majoritatea dezordinilor in corpul fizic isi au radacinile la nivel informational. Imaginea eronata asupra lumii si raportul omului cu Creatorul, Macrocosmosul se manifesta prin lipsa armoniei pe planurile fizic, social, deficiente psiho-emotionale.

 •  EVALUAREA se realizeaza la  nivelurile fizic, energetic si psihic:
 • -  determinarea afectiunilor deja instalate, la nivelul corpului fizic, a organelor si sistemelor (malformatii si deformatii ale coloanei vertebrale (scolioza, cifoza, spondiloza, hernie) si a problemelor derivate, imunitate scazuta, oboseala cronica, anemie, insomnii, boli oftalmice,auditive, depresii, atacuri de panica, hipo/hiper tensiune, tulburari digestive, gastrice,  dureri lombare/sacrale/coccis/genunchi/brate, articulatii, constipatii, crampe, circulatie periferica deficitara, probleme de ciclu/menopauza/chisturi/mioame/fibroame, impotenta, ejaculare precoce, sterilitate, frigiditate), 
 • - determinarea dezechilibrelor energetice (blocajelor energetice la nivelul organelor si meridianelor corespunzatoare),
 • - identificarea blocajelor mentale, a credintelor limitative, experientelor traumatice etc.
 •  
 • REABILITAREA: Procesul de realbilitare  se realizeaza in cateva etape, dureaza in dependenta de „bagajul” cumulat de fiecare individ in parte, de cronicitatea problemelor si este compus din :
 • - Restabilirea si armonizarea la nivel fizic: starpirea din radacina a blocajelor instalate la nivelul corpului fizic si afectiunilor derivate, pregatirea “terenului” pentru libera circulatie a energiei si sangelui, profilaxia aparitiei bolilor.  La acesta etapa se elibereaza durerile fizice, se restabileste respiratia naturala. Corpul fizic sanatos, numit in Biblie “templu al Duhului Sfant”, permite realizarea conexiunii cu Creatorul si accesarea Fortei infinite din Univers
 • - Armonizarea la nivel energetic: eliberarea blocajelor emotionale cumulate la nivel fizic, activarea cetrului energetic al corpului, ale meridianelor organelor si coloanei, restabilirea circulatiei naturale, continue, fara obstacole, intensiificarea si dinamizarea fluxurilor energetice din corp, detoxifierea si energizarea organelor si sistemelor. Datorita tensiunilor fizice si mentale, stresului zilnic, posturii incorecte si odata cu inaintarea in varsta, meridianele energetice ale corpului devin din ce in ce mai blocate. Blocajele in libera curgere a energiei afecteaza functia meridianelor de a dirija forta vitala catre organele interne. Alimentarea cu energie a organelor si sistemelor reprezinta o conditie esentiala pentru buna lor functionare. Eliberarea blocajelor energetice activeaza sistemul de auto-reglare naturala a organismului.
 • Terapia de purificare informationala, purificarea nivelurilor subtile ale fiintei umane, lucrul cu subconstientul, eliminarea radacinilor psihoinformationale, care au dus la aparitia dizarmoniilor la nivelul corpului fizic.

PROFESORhttp://armonita.ro/fondator

2 TIPURI DE PROGRAME: individuale si in grup:

1) de reabilitare    2) de prevenire  

PROGRAMARI: va rugam sa ne contactati, click

CEA MAI BUNA INVESTITIE ESTE IN PROPRIA SANATATE!

Smart Gallery by posicionamiento en google