Site oficial al fundatiei Armonita

FILOSOFIA SANATATII

FILOSOFIA SANATATII

PERFECT SANATOS, TANAR SI FRUMOS, INDIFERENT DE VARSTA!

Nu exista nimic mai practic, util, aplicabil in viata de zi cu zi, captivant si cognitiv decat filosofia, in special cea a sanatatii. (Specific din start, prin filosofie ma refer la legile dialecticii obiective, descrise de Hegel.)

Filosofia ne ajuta sa intelegem natura fenomenelor, aparent necorelate.

De ex, vantul a suflat – copacul a cazut. De ce a cazut copacul? Pentru ca a suflat vantul? Sau pentru ca tulpina era slabita?

Sau te-a “tras” curentul si nu te poti dezdoi. De ce curentul te-a “tras” anume in zona spatelui? Te doare spatele pentru ca temperatura la suprafata pielii a scazut brusc? Sau pentru ca circulatia si asa proasta a devenit brusc si mai proasta, iar ca rezultat au aparut spazmele musculare, care la randul lor au provocat durerea?

Cel mai mult “iubesc” prima lege a dialecticii: transformarea cantitatii in calitate, trecerea de la schimbarile subtile, mici, neinsemnate, gradate la cele radicale, evidente, majore - calitative.

Transformarile calitative apar neintamplator, ci natural, in urma cumularii gradate a transformarilor cantitative.

Legea transformarii cantitatii in calitate explica de ce poti fi perfect sanatos, tanar si frumos, indiferent de varsta. Corpul tau este o manifestare vie a acestei legi!

Te doare spatele? Este o noua calitate a membranei musculare.

Artroza articulara? Este o noua calitate a zoneii articulare, care a dobandit noi caracteristici.

Degetul de la picior a devenit deformat? Este o noua calitate, care s-a manifestat gradat, pe masura cumularii deficientelor cantitative marunte si neobservate.

Cand incepi sa-ti antrenezi, mintea si corpul, declansezi procesul formarii noilor schimbari calitative. Poate acestea nu devin vizibile chiar atat de rapid cum ti-ai dori, dar ele sunt mici si multe…. Cu fiecare pas, in fiecare zi aceste noi transformari vor deveni din ce in ce mai multe. Pana cand, intr-o buna zi, vei observa ca durerea de spate a disparut, genunchiul nu te mai doare, dar de data aceasta, transfiormarea cantitatii in calitate iti este pe plac!

Urmeaza legea naturii: allege sanatatea, tineretea, frumusetea!

Declanseaza procesul schimbarilor radicale, inscrie-te pana la 31 martie la cel mai complex program de reabilitare accelerata a organismului si beneficiaza de 30% reducere!

Din 04.04.16 - PROGRAM DE 14 ZILE, PT RECUPERARE ACCELERATA A ORGANISMULUI, click

09.04.16 - COLOANA, click 

PAGINA OFICIALA FACEBOOK, click , multumim pt "Like" 

Smart Gallery by posicionamiento en google