Site oficial al fundatiei Armonita

Carţi

Ordonează după: orderby Afișează:
Comentarii (0)
Oricare ar fi eficacitatea masajul occidental, toate stilurile sale reprezinta, în primul rând, un masaj al sistemului muscular si sunt diferite de masajul Chi. Calea taoista de reîntinerire foloseste energia interna a corpului, Chi-ul, pentru a întari si a regenera organele de simt (ochii, urechile, nasul, limba, dintii si pielea) si cele interne.
18.00 RON
Comentarii (0)
Aceasta carte va prezinta o serie de exercitii simple care pot fi folosite pentru încalzirea corpului înainte de a practica nivelurile avansate ale practicii Chi Kung. Executând aceste exercitii, practicantul va facilita circulatia Chi-ului si a sângelui, pregatindu-si corpul sa controleze si sa dirijeze energiile absorbite.
14.00 RON
Comentarii (0)
Chi Kung-ul Tan Tien-ului este una dintre cele mai eficiente practici taoiste folosite pentru dezvoltarea Tan Tien-ului si a puterii perineului. Chi-ul si presiunea Chi-ului în Tan Tien constituie fundamentul majoritatii practicilor Sistemului Tao Universal si sunt esentiale în special în practicile Camasa de Fier, Tai Chi si pentru meditatie.
18.00 RON
Comentarii (0)
In aceasta carte veti gasi toate informatiile necesare pentru a incepe aplicarea practicilor taoiste. Este foarte important sa practicati perseverent!
14.00 RON
Comentarii (0)
In aceasta carte maestrul taoist Mantak Chia realizeaza studiul reflexologiei, depasind sfera masajului reflexogen în talpa si cercetand profund domeniile meridianelor energetice, sexualitatii si compasiunii, pentru a-i ghida pe practicanti sa inteleaga adecvat arta reflexologiei sexuale.
19.00 RON
Comentarii (0)
Sunetele care vindeca sunt cele Sase Sunete Vindecatoare si posturile asociate, care ajuta la intarirea, echilibrarea si purificarea organelor interne. De asemenea, ele stimuleaza curgerea continua a fluxului energetic prin intreg corpul, imbunatatind starea generala de sanatate si sporind vitalitatea fiintei umane.
14.00 RON
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH