Carti si Publicatii

COLECTIA DE CARTI A EDITURII ARMONITA

Am realizat o selectie a celor mai relevante carti din domeniul body-mind-spirit, pentru a intelege mai bine notiunile ce se regasesc in marea parte a antrenamentelor. 

Mantak Chia

Auto-masajul cosmic

       Oricare ar fi eficacitatea masajul occidental, toate stilurile sale reprezinta, în primul rând, un masaj al sistemului muscular si sunt diferite de masajul Chi. Calea taoista de reîntinerire foloseste energia interna a corpului, Chi-ul, pentru a întari si a regenera organele de simt (ochii, urechile, nasul, limba, dintii si pielea) si cele interne.

Auto Masajul Cosmic

Mantak Chia

Chi Kung-ul simplu

       Aceasta carte va prezinta o serie de exercitii simple care pot fi folosite pentru încalzirea corpului înainte de a practica nivelurile avansate ale practicii Chi Kung. Executând aceste exercitii, practicantul va facilita circulatia Chi-ului si a sângelui, pregatindu-si corpul sa controleze si sa dirijeze energiile absorbite.

Mantak Chia

Chi Kung-ul Tan Tien-ului

       Chi Kung-ul Tan Tien-ului este una dintre cele mai eficiente practici taoiste folosite pentru dezvoltarea Tan Tien-ului si a puterii perineului. Chi-ul si presiunea Chi-ului în Tan Tien constituie fundamentul majoritatii practicilor Sistemului Tao Universal si sunt esentiale în special în practicile Camasa de Fier, Tai Chi si pentru meditatie.

Mantak Chia

Programul de antrenament pentru 100 de zile

       In aceasta carte veti gasi toate informatiile necesare pentru a incepe aplicarea practicilor taoiste. Este foarte important sa practicati perseverent!

Mantak Chia

Reflexologia sexuala

       In aceasta carte maestrul taoist Mantak Chia realizeaza studiul reflexologiei, depasind sfera masajului reflexogen în talpa si cercetand profund domeniile meridianelor energetice, sexualitatii si compasiunii, pentru a-i ghida pe practicanti sa inteleaga adecvat arta reflexologiei sexuale.

reflexologia sexuala

Mantak Chia

Sunetele cosmice - de Mantak Chia

       Sunetele care vindeca sunt cele Sase Sunete Vindecatoare si posturile asociate, care ajuta la intarirea, echilibrarea si purificarea organelor interne. De asemenea, ele stimuleaza curgerea continua a fluxului energetic prin intreg corpul, imbunatatind starea generala de sanatate si sporind vitalitatea fiintei umane.

Mantak Chia

Surasul cosmic interior - de Mantak Chia

       Surasul Interior reprezinta o puternica meditatie de relaxare si de vindecare interioara. Relaxarea profunda elimina tensiunile fizice si mentale care pot provoca blocaje energetice si un Chi negativ.

surasul cosmic interior

Mantak Chia

Tao Yin

       Aceasta carte, cu textele ilustrate de imagini clare, prezinta o serie de exercitii Tao Yin, care vor ajuta la revitalizarea practicantului, imbunatatindu-i starea de sanatate si asigurandu-i o longevitate activa.

Mantak Chia

Vindecarea cosmica I

       „Vindecarea Cosmica” este o meditatie Chi Kung care ne intareste si ne deschide catre fortele Naturii si Universului. Atunci cand noi canalizam energia care ne inconjoara, calea ne dezvaluie multe splendori ale Cosmosului.

Mantak Chia

Vindecarea cosmica II

       In aceasta carte se pune accentul pe conectarea corpului cu cele cinci forte esentiale ale Naturii, cu Luna si Soarele, planetele, stelele, galaxiile si alte fenomene celeste. Aceasta reprezinta o continuare a sistemelor de cultivare personala Tao Universal si Du Mai, create respectiv de Maestrul Mantak Chia si Dirk Oellibrandt.

Mantak Chia

Colectia de carti A EditurII Armonita

Am realizat o selectie a celor mai relevante carti din domeniul body-mind-spirit, pentru a intelege mai bine notiunile ce se regasesc in marea parte a antrenamentelor. 

"Niste carti miunate!"
- Andra M.